Gekleurd enkel glas

Door een bepaald mengsel toe te voegen aan de mix waarmee glas wordt gemaakt krijgt het glas een eigen kleur. Ons aanbod gekleurd enkel glas bestaat uit diverse kleuren en is exact op maat te bestellen. Geef in het bestelproces ook aan welke opties u doorgevoerd wilt hebben, zoals een ventilatierooster of het slijpen van het glas. Onze experts zijn in staat om al uw wensen in de beglazing door te voeren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toepassingsmogelijkheden gekleurd enkel glas

Gekleurd glas zorgt voor een extra toevoeging aan de ruimte waarin het geplaatst wordt. Een goed voorbeeld is een kantoor met een gekleurde glazen scheidingswand, maar ook glazen deuren en glazen douchewanden en deuren zijn voorbeelden van situaties waarin gekleurd glas perfect kan worden toegepast. Kies voor een neutrale kleur of juist een extreem opvallende kleur om contrast toe te voegen in de ruimte.

Gekleurd glas voor buitengebruik

Indien u op zoek bent naar een glazen scheidingswand voor buiten geeft gekleurd glas extra sfeer aan uw tuin of terras. Als u de beglazing buiten wilt plaatsen is het aan te raden om te kiezen voor gehard gekleurd glas. Gehard glas is 5 keer steviger dan standaard enkel glas, zeker gezien het glas buiten kwetsbaarder is dan binnen is het daarom verstandig om te kiezen voor gekleurd glas dat ook gehard is.

Gekleurd enkel glas beschikbaar in diverse diktes

U kunt gekleurd enkel glas in verschillende diktes bestellen. De beschikbare diktes variëren per kleur, maar de afmetingen liggen tussen de 2 en 12mm. Afhankelijk van de dikte die u nodig heeft kunt u een van de 21 kleuren kiezen die wij aanbieden. Hoe dikker het glas, hoe steviger het is.

Gekleurd enkel glas is leverbaar met diverse opties. Het is onder andere mogelijk om het gekleurde glas te voorzien van een ventilatierooster en het glas te laten slijpen. Om enkel gekleurd glas met deze opties te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Gekleurd glas in lood bestellen

Het fabriceren van glas in lood vereist een specialistische aanpak wat niet iedere partij goed kan. Wij zijn in staat om glas in lood naar wens te maken, hiervoor gelden andere levertijden en voorwaarden. Neem voor de mogelijkheden met betrekking tot glas in lood contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bij 365glas fabriceren wij beglazing exact op maat en leveren uw bestelling binnen 2 werkdagen op locatie. Afhalen op onze werkplaats is ook mogelijk, dan kunt u de bestelling in de meeste gevallen na 24 uur ophalen.