Dubbel glas figuur

Dubbel glas met figuurglas bestaat uit twee glasplaten: een vlak blank glas en een glasplaat waar reliëf in gewalst is om het figuur te creëren. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende diktes van het glas en de spouw. Figuurglas dubbel glas bestelt u bij ons tegen de scherpste prijzen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 items

 1. Dubbel glas 6*/spouw/33.2
  Dubbel glas 6*/spouw/33.2
  € 191,64 € 158,38
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 2. Dubbel glas 5*/spouw/33.2
  Dubbel glas 5*/spouw/33.2
  € 182,11 € 150,50
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 items

Wat is dubbelglas met figuurglas?

Dubbel glas met figuur is aan één zijde voorzien van figuurglas, de andere zijde is een blanke en vlakke glasplaat. Het dubbel glas zorgt voor een isolerende werking waardoor u bespaart op energiekosten. De combinatie van dubbel glas met een figuur creëert een originele uitstraling, maar ook voor beperkte doorkijk mogelijkheid. In zekere mate verhoogt figuurglas dan ook de privacy.

Toepassingsmogelijkheden van isolatieglas met figuur

Dankzij de beperkte doorkijk mogelijkheid is dit type glas erg geschikt voor plaatsen zoals de voordeur, deuren binnenshuis of het raam boven de kamerdeur. Daarnaast wordt het regelmatig toegepast in raamkozijnen in de keuken, in dakkapellen en bij badkamerramen. De plaats waar u het dubbel glas met figuurglas plaatst is natuurlijk volledig uw eigen keuze.

Dubbel glas met figuurglas bestellen

Op de categoriepagina kiest u het type figuur en de gewenste dikte van de spouw en het glas. Op de productpagina kunt u de benodigde lengte en breedte van de beglazing invullen. Zodra u uw bestelling plaatst met de gewenste afmetingen gaan wij de beglazing voor u op maat snijden en samenstellen.

Al sinds 1920 zijn wij expert op het gebied van glas en glasbewerking. Wij snijden alle beglazing in de gewenste maat en leveren deze binnen 15 á 16 werkdagen bij u op locatie. Afhalen op onze werkplaats is ook mogelijk, dat verkort de levertijd met 1 á 2 dagen.

Heeft u vragen over het bestellen van de juiste glassoort en de juiste afmetingen? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.