Spiegels

Een spiegel vinden met de juiste afmetingen zodat hij precies op de gewenste plek past is vaak niet zo gemakkelijk als het lijkt. Bij 365glas.nl kunt u een spiegel exact op maat bestellen. Het is daarbij mogelijk om de spiegel te laten slijpen zodat de randen een mooie afwerking krijgen en daardoor niet meer scherp zijn. De spiegels in ons assortiment zijn in diverse kleuren te verzilveren.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 items

 1. Spiegelglas blank 4mm
  Spiegelglas blank 4mm
  € 92,09 € 76,11
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 2. Spiegelglas Blank 6mm
  Spiegelglas Blank 6mm
  € 120,47 € 99,56
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 3. Spiegelglas brons 4mm
  Spiegelglas brons 4mm
  € 138,80 € 114,71
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 4. Spiegelglas Brons 6mm
  Spiegelglas Brons 6mm
  € 148,53 € 122,75
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 5. Spiegelglas Grijs 4mm
  Spiegelglas Grijs 4mm
  € 137,76 € 113,85
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 6. Spiegelglas Grijs 6mm
  Spiegelglas Grijs 6mm
  € 150,22 € 124,15
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 7. Spiegelglas blank 3mm
  Spiegelglas blank 3mm
  € 89,88 € 74,28
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 8. Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 4mm
  Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 4mm
  € 202,69 € 167,51
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 9. Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 6mm
  Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 6mm
  € 232,24 € 191,93
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 10. Confrontatiespiegel grijs 6mm
  Confrontatiespiegel grijs 6mm
  € 538,74 € 445,24
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 items

Opbouw van een spiegel

Een spiegel bestaat uit drie lagen. Van buiten naar binnen bestaat de spiegel uit glas, de reflecterende metaallaag en de afdeklaag. De metaallaag zorgt dat de spiegel reflecteert en u uzelf erin ziet. De laatste afdeklaag aan de achterzijde van de spiegel zorgt dat u niet door de spiegel heen kunt kijken.

Spiegel op maat bestellen & slijpen

In ons assortiment voeren wij geen standaard maten, alle spiegels zijn exact op maat te bestellen met de gewenste dikte. De beschikbare diktes verschillen per kleur spiegel, de beschikbare diktes variëren tussen de 2 en 8mm. Het is ook mogelijk om de spiegel te laten slijpen. Dat kan op drie manieren: afscherpen, poly slijpen of facet slijpen.

Bij afscherpen worden de scherpe randen aan de zijkant van de spiegel weggehaald waardoor de randen volledig vlak zijn. Als u kiest voor poly slijpen worden de hoeken van de spiegel een klein stukje geslepen waardoor deze geen scherpe hoek meer zijn. De laatste optie is facet slijpen. Hierbij wordt de spiegel aan de vlakke kant geslepen richting het midden van de vlakke kant, er ontstaat een klein stukje gelijkmatig verloop. Daarbij zijn verschillende afmetingen van het facet mogelijk.

Ruime keuze spiegels

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment spiegels. De spiegels zijn in een andere kleur verzilverd waardoor ze variëren in kleur. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende spiegels:

Afhankelijk van de ruimte waar u de spiegel wilt plaatsen kunt u een passende kleur kiezen. Een spiegel met een gekleurde tint zorgt voor een originele uitstraling en kan bijdragen aan een unieke sfeer in de betreffende ruimte.

Spiegel aan de wand bevestigen

Het bevestigen van de spiegel aan de wand dient op de juiste manier te gebeuren om te voorkomen dat de spiegel beschadigd raakt. Een spiegel is bovendien van glas en is net zo kwetsbaar als glas. Ook voor het ophangen van de spiegel bieden wij de juiste materialen. U kunt een spiegel op de volgende manieren ophangen:

 • Dubbelzijdig spiegeltape
 • Spiegelkit
 • Spiegellijst
 • spiegelklem

Als u de spiegel zonder lijst wilt plaatsen kunt u het beste gebruik maken van spiegeltape of spiegelkit. Een combinatie van deze twee zou de ideale manier zijn omdat u er dan zeker van bent dat de spiegel niet van de muur loskomt.

Spiegel op maat bestellen

Al sinds 1920 zijn wij expert op het gebied van glas en glasbewerking. Wij snijden alle beglazing in de gewenste maat en leveren binnen 48 uur bij u op locatie. Het is ook mogelijk om beglazing te voorzien van accessoires zoals ventilatieroosters. U kunt bij het bestelproces de opties aanvinken. Heeft u vragen over het bestellen van de juiste glassoort en de juiste afmetingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.