Privacyverklaring en disclaimer 365 Glas BV

Februari 2019 

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

1. Over ons

365Glas BV

Wegastraat 19-21

2516 AN Den Haag 

KvK 27075725

https://www.365glas.nl 

Contactpersoon en Functionaris voor de Gegevensbescherming: 

Gerlo Fokkert

Info@365glas.nl

+31 0703854760

2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

  1. Voor- en Achternaam
  2. E-mailadres
  3. IP-adres
  4. Adres
  5. KvK nummer en Bedrijfsnaam
  6. Overige gegevens die je ons zelf verstrekt

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben de bovenstaande gegevens van jouzelf gekregen omdat je bij ons in de webshop een bestelling hebt geplaatst of omdat je een account hebt aangemaakt.

3. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Contactformulier of e-mail

Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. We bewaren deze communicatie maximaal twee jaar. 

Reactie op de website

We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw gegevens te verwerken, met het doel jouw reactie op onze website te kunnen tonen. We bewaren deze gegevens zolang de website https://www.365glas.nl bestaat, ook als deze van eigenaar of naam wijzigt. 

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Gerechtvaardigd belang, waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Account

Je hebt een account in onze webshop aangemaakt om te kunnen bestellen. Dit account blijft bestaan zolang jij dat wilt, je hebt zelf de mogelijkheid om jouw account op te heffen. Indien je geen gebruik maakt van jouw account wordt hij 8 jaar na je bestelling verwijderd.

Facturatie

Als je via onze webshop een bestelling hebt geplaatst verwerken wij jouw gegevens om de bestelling naar je op te kunnen sturen en een goede factuur op te kunnen stellen. Offertes, facturen en betaalgegevens bewaren wij 8 jaar. 

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • Hosting van ons CRM-systeem
  • Boekhoudsoftware en onze boekhouder
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten
  • Nieuwsbriefdienst

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 

5. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@365glas.nl.

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking. 

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Links
Op onze website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze gegevens worden geannonimiseerd.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

8. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

9. Cookieverklaring

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken Google Analytic om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De verstrekte dat is volledig geanonimiseerd.  

Noodzakelijke cookies  
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NaamProviderDoelVervaldatumType
__utma 365glas.nl Verzamelt gegevens over het aantal keren dat een gebruiker de website heeft bezocht, evenals data voor het eerste en meest recente bezoek. Gebruikt door Google Analytics. 2 jaar HTTP Cookie
__utmb 365glas.nl Registreert een tijdstempel met het exacte tijdstip waarop de gebruiker de website heeft bezocht. Gebruikt door Google Analytics om de duur van een websitebezoek te berekenen. Sessie HTTP Cookie
__utmc 365glas.nl Registreert een tijdstempel met het exacte tijdstip waarop de gebruiker de website verlaat. Gebruikt door Google Analytics om de duur van een websitebezoek te berekenen.. Sessie HTTP Cookie
__utmt 365glas.nl Wordt gebruikt om de snelheid van aanvragen naar de server te regelen. Sessie HTTP Cookie
__utmv 365glas.nl Saves user-defined tracking parameters for use in Google Analytics. Sessie HTTP Cookie
__utmz 365glas.nl Verzamelt gegevens over waar de gebruiker vandaan kwam, welke zoekmachine werd gebruikt, op welke koppeling werd geklikt en welke zoekterm werd gebruikt. Gebruikt door Google Analytics. 6 maanden HTTP Cookie
_ga 365glas.nl Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 2 jaar HTTP Cookie
_gat 365glas.nl Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen Sessie HTTP Cookie
_gid 365glas.nl Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Session HTTP Cookie

Wat kunt u zelf doen in uw browser?

In je browser (de applicatie waarmee je nu onze webshop bekijkt) kun je instellen hoe je wilt omgaan met cookies en je kunt bestaande cookies verwijderen. Je kunt in de meeste browsers kiezen om een waarschuwing te krijgen als er cookies geplaatst worden of bepaalde cookies standaard wilt weigeren. Dit zijn instellingen die je per browser en per apparaat moet instellen. Het weigeren van cookies kan er voor zorgen dat onze webshop niet meer werkt. Het betekent ook niet dat je helemaal geen advertenties meer ziet. Hoe je deze instellingen aanpast en hoe je cookies verwijdert verschilt per browser. Dit staat uitgelegd in de help-functie van je browser (druk op de F1 toets om deze te bekijken) of op de website van de maker. Hier vind je de uitleg voor de vier meest gebruikte browsers:
Voor sommige browsers zijn ook extensies (of ‘plugins’) beschikbaar die inzicht geven in de gebruikte web beacons en je de mogelijkheid geeft deze uit te schakelen. Een voorbeeld is ‘Ghostery’ voor de Chrome browser.

Wijzigingen in het privacybeleid 

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.