Blank verzilverde spiegels

Een blank verzilverde spiegel is eigenlijk een gewone spiegel zoals iedereen hem kent. Spiegels snijden wij exact op maat met de gewenste dikte en bieden ook de optie om de spiegel te laten slijpen. Door uw spiegel door 365glas.nl exact op maat te laten maken past hij precies op de gewenste plaats en bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Bestel uw spiegel daarom op maat tegen de scherpste prijs.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 items

 1. Spiegelglas blank 4mm
  Spiegelglas blank 4mm
  € 92,09 € 76,11
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 2. Spiegelglas Blank 6mm
  Spiegelglas Blank 6mm
  € 120,47 € 99,56
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 3. Spiegelglas blank 3mm
  Spiegelglas blank 3mm
  € 89,88 € 74,28
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 4. Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 4mm
  Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 4mm
  € 202,69 € 167,51
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 5. Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 6mm
  Spiegelglas met veiligheidsfolie blank 6mm
  € 232,24 € 191,93
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 items

Eigenschappen blank verzilverde spiegels

Blank verzilverde spiegels zijn normale spiegels zoals iedereen ze kent. Er wordt aan de achterzijde van blank glas een laagje metaal aangebracht waardoor het spiegelende effect ontstaat. Een blank verzilverde spiegel wordt daarom ook wel gewoon een spiegel genoemd en weerspiegeld kleuren zoals ze in werkelijkheid zijn.

Blanke spiegel op maat bestellen & slijpen

De spiegels in ons assortiment zijn enkel op maat te bestellen, wij voeren geen standaard afmetingen. Een blank verzilverde spiegel is beschikbaar in een dikte van 2 tot 8mm. Hoe groter de spiegel, hoe dikke de spiegel moet zijn om stevigheid te garanderen. Het is daarnaast ook mogelijk om de blanke spiegel te laten slijpen. Dat kan op drie manieren: afscherpen, poly slijpen of facet slijpen.

Bij afscherpen worden de scherpe randen aan de zijkant van de spiegel weggehaald waardoor de randen volledig vlak zijn. Als u kiest voor poly slijpen worden de hoeken van de spiegel een klein stukje geslepen waardoor deze geen scherpe hoek meer zijn. De laatste optie is facet slijpen. Hierbij wordt de spiegel aan de vlakke kant geslepen richting het midden van de vlakke kant, er ontstaat een klein stukje gelijkmatig verloop. Daarbij zijn verschillende afmetingen van het facet mogelijk.

Spiegel op maat bestellen

Al sinds 1920 zijn wij expert op het gebied van glas en glasbewerking. Wij snijden alle beglazing in de gewenste maat en leveren binnen 48 uur bij u op locatie. Het is ook mogelijk om beglazing te voorzien van accessoires zoals ventilatieroosters. U kunt bij het bestelproces de opties aanvinken. Heeft u vragen over het bestellen van een spiegel met de juiste afmetingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.