Extra helder enkel glas

Extra helder glas wordt op een andere manier gefabriceerd dan standaard enkel glas waardoor het ontdaan is van de lichtgroene tint. Onze experts zijn in staat om voor iedere situatie de benodigde beglazing te fabriceren, inclusief de gewenste opties. Uiteraard leveren wij de beglazing tegen de scherpste prijs.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

 1. Enkel glas (float) Extra helder 6mm
  Enkel glas (float) Extra helder 6mm
  € 207,79 € 171,73
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Extra helder enkel glas toepassen

Door zijn grote mate van helderheid wordt dit type glas vaak diamantglas genoemd. Het wordt vaak toegepast in de etalages van winkels om een helder beeld te geven van wat er in de etalage te zien is. Ook als tafelblad, glazen wand en deur is extra helder enkelglas een goede oplossing. Vaak wordt voor een tafelblad, wand en deur gelaagd gehard glas gebruikt. Dit zorgt voor een mooie en stevige glasplaat die extra stevig is en aan elkaar blijft plakken in het ongelukkige geval dat het breekt.

Het extra heldere enkel glas is volledig op maat te bestellen. Voor ieder formaat deur, glaswand of tafelblad kunnen wij een passende glasplaat fabriceren. Het is daarbij ook mogelijk om het diamantglas te laten slijpen.

Slijpen van extra helder enkel glas

Indien u de glasplaat gaat gebruiken als tafelblad, deur, glaswand of andere situatie waarbij de randen van het glas onbedekt zijn is het belangrijk om het glas te laten slijpen. Het is bij ons mogelijk om het glas op drie manieren te laten slijpen: afscherpen, poly slijpen of facet slijpen.

Bij afscherpen worden de randen van het glas recht geslepen waardoor de randen volledig vlak zijn. Als u kiest voor poly slijpen worden de hoeken van het glas een klein stukje geslepen waardoor de hoeken randen niet 90° zijn en daarom minder scherp. De laatste optie is facet slijpen. Hierbij wordt het glas aan de randen geslepen aan de vlakke kant van het glas. Daarbij zijn er verschillende afmetingen van het facet mogelijk.

Om extra helder glas met deze opties te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Advies en vragen over extra helder glas

Bij 365glas.nl fabriceren wij sinds 1920 beglazing exact op maat en leveren uw bestelling binnen 2 werkdagen op locatie. Afhalen op onze werkplaats is ook mogelijk, dan kunt u de bestelling in de meeste gevallen na 24 uur ophalen.

Heeft u nog vragen over het toepassen van extra helder glas of wilt u graag advies? U kunt vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina.