Brons verzilverde spiegels

Brons verzilverd glas weerspiegeld net zo goed als blank verzilverd glas maar de spiegel heeft een bronzen kleur. Bij 365glas.nl maken wij bronzen spiegels in ieder gewenst formaat, ook de dikte kunt u zelf bepalen. Om de spiegel af te werken bieden wij ook de mogelijkheid om de spiegel te laten slijpen. Bestel uw bronzen spiegel daarom exact op maat en bovendien tegen de scherpste prijzen bij 365glas.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 items

 1. Spiegelglas brons 4mm
  Spiegelglas brons 4mm
  € 138,80 € 114,71
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
 2. Spiegelglas Brons 6mm
  Spiegelglas Brons 6mm
  € 148,53 € 122,75
  Prijs per m2
  Waardering:
  0%
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 items

Bronzen spiegel op maat bestellen

Om een bronzen spiegel te creëren wordt er op de achterzijde van brons gekleurd glas een metaallaagje aangebracht waardoor het spiegeleffect ontstaat. Een bronzen spiegel komt optimaal tot zijn recht in een klassieke inrichting en zorgt voor een unieke uitstraling. Bij 365glas.nl kunt u bronzen spiegels exact op maat bestellen. Daarbij kunt u ook de dikte van de spiegel zelf bepalen. Brons verzilverde spiegels leveren wij in de diktes 4mm en 6mm. Naar mate u een grotere spiegel besteld word aangeraden om voor een dikkere spiegel te kiezen.

Brons verzilverde spiegels laten slijpen

Om uw spiegel perfect af te werken is het ook mogelijk om deze te laten slijpen. Het slijpen van uw spiegel is mogelijk op drie verschillende manieren:

 • Afscherpen
 • Poly slijpen
 • Facet slijpen

Bij het afscherpen van de bronzen spiegel worden de scherpe randen aan de zijkant weggehaald waardoor de randen volledig vlak zijn. Als u kiest voor poly slijpen worden de hoeken van de spiegel een klein stukje geslepen waardoor deze geen scherpe hoek meer zijn. De derde optie is facet slijpen. Hierbij wordt de spiegel aan de randen van de vlakke spiegelkant geslepen richting het midden van de spiegel. Daarbij zijn verschillende afmetingen van het facet mogelijk.

Bronzen spiegel op maat bestellen

Al sinds 1920 zijn wij expert op het gebied van glas en glasbewerking. Wij snijden alle beglazing in de gewenste maat en leveren binnen 48 uur bij u op locatie. Het is ook mogelijk om beglazing te voorzien van accessoires zoals ventilatieroosters. U kunt bij het bestelproces de opties aanvinken. Heeft u vragen over het bestellen van de juiste glassoort en de juiste afmetingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.