Over ons

365 GLAS BV: Uw partner in glaszaken sinds 1920

365 GLAS BV is een snel en dynamisch glasbewerkingsbedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1920 dagelijks de beste kwaliteit beglazing produceert, bezorgd en plaatst. Onze specialiteit is het fabriceren, leveren en plaatsen van alle soorten glas en kunststof in alle gewenste afmetingen.

Bij onze werkzaamheden staan zeer vakkundig advies, duurzaamheid, hoge kwaliteit, snelle levering én plaatsing, klantvriendelijkheid, meedenkende behandeling, goede nazorg, verzekering en garantie centraal.

24 uur per dag, 7 dagen per week spoeddienst beschikbaar

Het kan altijd dat er, om wat voor reden dan ook, een ruit breekt. In verband met een hogere kans op inbraak, een slechte isolatie en weinig licht laat u de ruit het liefst zo snel mogelijk vervangen. Dat snappen wij bij 365glas maar al te goed.

Dankzij onze 24-uurs servicedienst zijn wij 7 dagen per week beschikbaar om u van dienst te zijn voor spoed- en noodgevallen. Ons team van gespecialiseerde glaszetters zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk een noodruit geplaatst wordt terwijl de nieuwe ruit wordt besteld.

Fabrikant en importeur van alle soorten glas

Naast het fabriceren van beglazing is 365 GLAS BV importeur van glas, kunststofplaten, isolatieglas, hardglas, deuren, puien, wanden, panelen, veiligheidsbeglazing, brandvertragende beglazing en spiegelwanden. Met een voorraad van 120 soorten glas hebben wij een zeer ruim aanbod.

Ook zijn wij in staat om beglazing te voorzien van alle soorten boor- en slijpwerk.

Onze voornaamste activiteiten en producten

  • Alle glassoorten: floatglas, figuurglas, gelaagd glas, isolatieglas. Glas-in-lood, etc.
  • Kunststofplaten: acrylaat en polycarbonaat.
  • Hardglas voor diverse toepassingen zoals deuren, puien, wanden en panelen.
  • Spiegelwanden in diverse kleuren met alle soorten boor- en slijpwerk.

Heeft u een speciale ruit met extra bewerking nodig? Neem contact met ons op of kom langs op de Wegastraat 19-21 in Den Haag.